Handelsbetingelser

Engros Et samlet køb på minimum 500 kr (Moms ekskl.) der kræves for at godkende din ordre.

Gyldig CVRnr og Firmaadresse, for ordrebehandling uden moms

Handelsbetingelser

Føl dig tryg og få en god oplevelse med at købe caflon online.
Her kan du læse vores handelsbetingelser, som finder anvendelse for køb af varer på caflon.dk.
Når du handler hos os er alle transaktioner omfattet af dansk lovgivning. Derfor afgøres alle uoverensstemmelser af de ordinære, danske domstole.

Vi tager forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, afgiftsændringer, udsolgte varer, restordrer, ikke fremkomne varer, tastefejl og force majeure

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer fra caflon.dk med undtagelse hvis pakken er brudt. Fortrydelsesretten er kun gældende, hvis du giver os klar besked inden de 14 dage udløber.
Fejl i varer/leverance
Køber opfordres til straks ved leverancens modtagelse at kontrollere denne, herunder undersøge om leverancens kvalitet og mængde svarer til det aftalte.
HUSK, det er altid modtageren, der skal reklamere over en transportskade.
Såfremt leverancen ikke kvalitets- eller mængdemæssigt svarer til det aftalte, har caflon.dk ret til at om- og/eller efterlevere.
Forandringer eller indgreb i det købte uden caflon.dk skriftlige samtykke fritager caflon.dk for enhver forpligtelse.
Hvis du fortryder dit køb, refunderer vi alle dine penge, med undtagelse af porto til og fra, returnerede varer skal sendes i en ubrudt emballage og i boble kuvert. Vi sender en salgsfremmende e-mail eller nyheder ud nogle gange om året. Hvis dine varer er beskadiget under forsendelsen, skal du straks kontakte Post Danmark eller Dao og henlede opmærksomheden på, at dit produkt er blevet beskadiget under forsendelse.
Hos os kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro og Visa Electron og mobilpay. Beløbet for varerne trækkes først når varerne afsendes fra os. Der bliver kun fratrukket det beløb, du har angivet eller mindre og kun én gang. Det er helt sikkert at betale med kort hos os, da al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er den eneste Quickpay/Nets, der har adgang til kunder vedrørende betaling. Hverken os eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark eller DAO. Leveringstid: 3-30 dage.

Returvarer: dele eller hele ordren skal byttes til andre varer, kunden betaler returportoen + forsendelses Porto af ombyttede varer. Returnerede varer skal sendes i ubrudt emballage, hele pakker uden skader og i godkendte kasser til forsendelse. Pistoler tages ikke retur pga hygiejne.  Boble konvolut / kasse, som varen vil blive sendt til kunden, hvis nødvendigt. bruges igen eller en ny tilsvarende kasse. Er returvaren i brudt emballage eller beskadiget, ved ankomst til leverandor, refunderes varen ikke. Det er kundens ansvar, at varen ankommer til leverandør ubeskadiget. Returvarer accepteres ikke, hvis forsendelsen sker i andet end godkendte forsendelseskasser..

Reklamationsretten

Varer undtaget fortrydelsesretten

Levering af forseglede varer og pistoler, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. !
Ridser/slitage forårset af daglig brug betyder, at produktet har været brugt over længere tid. Ridser/slitage forårset af daglig brug er ikke omfattet af reklamtionsretten. Skader der er opstået som følge af defekter opstået som følge af overlast, skade forårsaget af vand/fugt, misbrug eller anden fejlanvendelse eller mishandling af produktet er heller ikke dækket af reklamtionsretten. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, størrelser, længder med videre eller har fået et tydeligt personligt præg (herunder indgår specialbestillinger).
. Dette giver ikke returret

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusive 25 % moms.

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at Cazzoo Network - caflon.dk behandler dine personoplysninger i henhold til denne politik.

Se øgså

Handelsbetingelser

Betaling, forsendelse og retur

Sikker-betaling