Cazzoo - Caflon forhandler i danmark

Vi er Cazzoo - Caflon forhandler i danmark, engros ørepiercing og næsepiercing. Hvis du har brug for produkter, som caflon producerer bare kontakte os, hvis de ikke er på vores online web-shop.

Caflon er en producent af de mest anerkendte øre piercing systemer i verden. Ved hjælp af legendariske britiske ingeniør kombineret med enestående værdi, Caflon giver piercing teknikere de mest overkommelige øre piercing systemer af højeste kvalitet.

Om Caflon

Legendary britiske Engineering

Briterne er kendt for deres design og teknik excellence. Nogle af de fineste produkter i den automotive, medicinske, og produktion verden kommer fra Det Forenede Kongerige. Hos Caflon, er vores britiske arv afspejlet i den fineste kvalitet af hver eneste øre piercing komponent vi laver. Fra vores præcisions-instrumenter og piercing studs, til vores piercing pleje produkter, Caflon udnytter avanceret miljøvenlig produktionsteknologi til at skabe de sikreste øre piercing systemer til de laveste priser.

Vores løfte til dig

Som en international virksomhed, der opererer i færd med øre piercing og vores ry for høje standarder er afgørende for vores forretning succes. Vi stræber hele tiden efter at levere den bedste service og kvalitet, til overkommelige priser, til vores kunder.

Sikrer dig vores bedste opmærksomhed.

Gyldig CVRnr og Firmaadresse, for ordrebehandling uden moms

Engros Et samlet køb på minimum 500 kr (Moms ekskl.) der kræves for at godkende din ordre