Betaling

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.
Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.
Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets / Quickpay, der kan læse dem. Hverken caflon.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra caflon.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Læs mere om sikkerhed og adfærd på forbrugersikkerhed.dk

Betaling: Ordrer kan betales på følgende måder:

Kreditkort: Grafikken viser hvilke kort vi accepterer.
Dankort/VISA-Dankort, Visa Electron, Mastercard, Mastercard debit, Maestro samt JCB. Du kan også betale med: MobilePay
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Caflon.dk anvender en betalings-gateway fra QUICKPAY / NETS . Alle kortdata sendes krypteret. Vi kan ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner. QuickPay opererer med det højeste niveau af sikkerhed! Det er certificeret af PCI Security Standards Council. I kan derfor være trygge ved os.

Ved Bank overførsel Husk at oplyse ordrenummer.

Konto Indehaver Navn: Cazzoo Network Kontonummer: 4568081736 REG.NR. : 9280 Bankens Navn: SparNord